Napi Morgás

Minden napra adódik valami ami morgásra ad okot, itt kiírom magamból. A posztok szubjektívek, biztos lesz olyan amiben nincs igazam, vagy rosszul tudok. Terápiának jó.

Friss topikok

  • Hiszékeny: "Nincs program, nincs terv, még ígéretek sincsenek, semmi sincs a baloldalon, csak a marakodás,"..... (2013.09.09. 11:44) Kéne a hatalom mi?
  • lobster thermidor: Szeretnénk mi egy ilyen szörnyű véget! (2012.10.02. 09:13) Az APPLE végnapjai
  • Szúrófény: Trockíj jövőképe! Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903 Ön a pártot a proletáriátus helyébe... (2012.08.31. 13:44) Bukás, vagy siker? Mit nevezne a bal oldal sikernek ha nem ezt?
  • Szúrófény: Tévedésből jelentjük Tévedés: hatalmas, mondhatni határtalan terület, óriási lehetőségekkel. Tala... (2012.08.31. 13:41) Gyilkosságlimit
  • Szúrófény: „Nemzeti bűneinket, e századokon átburjánzókat négy bokoraljban mutatja Széchenyi. Az elsőhöz a hi... (2012.08.31. 13:38) Gyűlölni a saját magyarságunkat = NEM MENŐ

Kéne a hatalom mi?

2013.08.26. 13:33 butter-k

Közeledik 2014 tavasza, és a baloldali csoportosulások egyre jobban érzik a hatalom illatát. Eljön a nap, amikor esélyt kapnak, hogy újra a húsos fazék közelébe kerülnek. Végre vége lehet, a négy éves nélkülözésnek a baloldali sajtóban újra megjelenhetnek állami cégek hirdetései, a barátoknak újra lesz minisztériumi állás és végre a balos barátok is nyerhetnek a közbeszerzéseken, nem csak a közgép. Csak pár hónap és szép lesz a világ. Mert ugye az a világ rendje, hogy van az MSZP a váltópárt és úgyis leváltja az erőszakos FIDESZT. Eddig volt az MSZP- SZDSZ majd most lesz az MSZP – E14-PM-DK-akárki koalíció. Csak az számít, hogy ha nyerünk mi nyerjük a legtöbb olyan pozíciót ahonnan pénzt lehet termelni.

Nem érti egyik szereplő sem, hogy ennek a világnak vége , nincs váltópárti státusz, az a stabil szavazói bázis aki eddig a hatalomba segítette őket szép lassan kihal, azok az öregek akik a kommunizmusnak köszönhették a felemelkedésüket  lassan elfogynak. A bizonytalan szavazók pedig ugyanannyira érzik vállalattalannak a baloldal VALAMENNYI szereplőjét, mint a jelenleg regnáló Fideszt. Vége annak a világnak amikor Viktorral annyira meg lehetett ijeszteni az elbizonytalanodó baloldali szavazókat, hogy ijedtükben gyorsan odaszavaztak az ördögre is.

Az az igazság, hogy  baloldalon jelenleg  több az ördög mint a jobboldalon  Bajnai , Mesterházi mind a ketten Gyurcsány Ferenc kontraszelektált tehetségtelen vezetői gárdájából került ki Most komolyan mit várunk azoktól az „ifjú” titánoktól akik a karrierjüket annak köszönhették, hogy együtt dagonyáztak Gyurcsány Ferenc mocskában? Vagy mit várunk azoktól a LMP-s szakadároktól akik tényleg abban hisznek , hogy a magyar demokrácia megmentői tényleg ezek a dögszagú politikai hullák.

Jellemző, hogy a baloldali összefogásról annyit tudunk, hogy a Fidesz ellen harcol, és hogy Orbán Viktor maga a demokrácia ördöge. Ennyi a program. És amúgy meg mást sem csinál, mint a realitástól teljesen elszakadva a nem létező koncon marakodik.

Ahelyett, hogy megpróbálnák kitalálni, hogy mégis hogyan történhet meg az, hogy az elmúlt három évben 0 (nulla)  százalékkal tudta növelni a népszerűségét, úgy, hogy a FIDESZ hibát hibára halmoz. A hatalomvágy mellett eltörpül minden ami azt a célt szolgálná, hogy megújuljon a bal oldalnak nevezett káderközösség.  Már régen ki kellett volna hajítani azokat akik összegyúrcsányozták a kezüket , ahelyett, hogy az állott levegőjű ATV-be küldjük őket-Orbánt gyalázni. Ki kellene találni, hogy hogyan viszonyuljanak a NEMZETHEZ ( igen van ilyen) valahogy el kellene érni, hogy a 2004-es népszavazás mocska lekerüljön a baloldali erőkről.

Kettos_allampolgarsag_uszitas_mszpszdsz.jpg

El kellene felejteni ezt a gazdasági liberalizmust, és meghagyni a rétegpártoknak. Abba kellene hagyni, hogy olyan családpolitikát erőltetnek folyamatosan, ami az elmúlt 23 év tapasztalata szerint az képzetlen, elszegényedett, cigány kisebbséget arra ösztönözte, hogy minél több gyereket szüljön ahelyett, hogy arra ösztönöznénk őket, hogy munkába álljanak, és a meglévő gyerekek minél több végzetséget szerezzenek. 

Nincs program, nincs terv, még ígéretek sincsenek, semmi sincs a baloldalon, csak a marakodás, ennek az országnak az az érdeke, hogy 2014-ben ez a szennyes hullaszagú baloldal akkorát bukjon , hogy valakinek nulláról keljen felépíteni egy új és fiatalos baloldali erőt. …

A bejegyzés trackback címe:

https://napimorgas.blog.hu/api/trackback/id/tr345477693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hiszékeny 2013.09.09. 11:44:10

"Nincs program, nincs terv, még ígéretek sincsenek, semmi sincs a baloldalon, csak a marakodás,"...
hát ez az!
:)
süti beállítások módosítása