Napi Morgás

Minden napra adódik valami ami morgásra ad okot, itt kiírom magamból. A posztok szubjektívek, biztos lesz olyan amiben nincs igazam, vagy rosszul tudok. Terápiának jó.

Friss topikok

  • Hiszékeny: "Nincs program, nincs terv, még ígéretek sincsenek, semmi sincs a baloldalon, csak a marakodás,"..... (2013.09.09. 11:44) Kéne a hatalom mi?
  • lobster thermidor: Szeretnénk mi egy ilyen szörnyű véget! (2012.10.02. 09:13) Az APPLE végnapjai
  • Szúrófény: Trockíj jövőképe! Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903 Ön a pártot a proletáriátus helyébe... (2012.08.31. 13:44) Bukás, vagy siker? Mit nevezne a bal oldal sikernek ha nem ezt?
  • Szúrófény: Tévedésből jelentjük Tévedés: hatalmas, mondhatni határtalan terület, óriási lehetőségekkel. Tala... (2012.08.31. 13:41) Gyilkosságlimit
  • Szúrófény: „Nemzeti bűneinket, e századokon átburjánzókat négy bokoraljban mutatja Széchenyi. Az elsőhöz a hi... (2012.08.31. 13:38) Gyűlölni a saját magyarságunkat = NEM MENŐ

Óraállítgatás Mondjon le!

2011.03.28. 10:39 butter-k

Nem tudom ki találta ki, és milyen okból de legyen ebből a hülyeségből elég.
Na jó egy rövid google keresés után megint megtudhattuk hogy miért:

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=477790&place=kepnelkulivezeto1

Remek találmány,kár hogy még soha sehol nem jelent meg egyetlen egy értékelhető számítás sem, csak fogadjuk el hogy zombit csinálnak az országból egy hétre totál értelmetlenül.
A gyerekeket alig lehet felébreszteni,főleg mert nekem is alig sikerült felkelnem, félálomban indult az egész család.A kutya csipás szemekkel méltatlankodva elbújt az asztal alá, mert még alvásidő van neki is. A rohadt nagy spórolásban valaki kiszámolhatná, hogy mennyibe kerül az országnak hogy évente kétszer pár napig zombifalvával megegyező GDP-t termelünk.

Energiát akarunk spórolni? Akkor mi a fenének engedélyezte az építési hatóság azokat az üvegirodaházakat amit gépészet nélkül használhatatlanok? Nyáron klíma nélkül öt perc alatt lesz elviselhetetlen hőség télen meg egy perc alatt kihűlnek. Érdekes hogy akkor senki sem akart spórolni amikor felépítették ezeket a energiapazarló épületeket.
Vagy normális dolog Áfakedvezménnyel támogatni a tökéletesen elavult panel házak távfűtését? Tegnap fulladva hívott fel anyám, hogy 31(!) Fok volt a kecskeméti panelban.
Miért nem CSAK azokat támogatja az állam akik leszigetelik és modernizálják a fűtésrendszert? Az hogy mindenki kényszerből tökig kinyitja az ablakot és a tűzforró radiátorral a játszóteret fűti én meg fizetem a kedvezményes Áfájának az árát nem valami előremutató.

De az óra tekergetésével bezzeg megváltjuk a világot, meg azzal ha lekapcsoljuk a világítást Lánchídon egy teljes órára.

Az orosznak megint több eszük van, náluk ez volt az utolsó bohóckodás.
http://www.oroszhirek.hu/index.php/gazdasag/37-gazdasag/1515-2011.html

A bejegyzés trackback címe:

https://napimorgas.blog.hu/api/trackback/id/tr832777974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása