Napi Morgás

Minden napra adódik valami ami morgásra ad okot, itt kiírom magamból. A posztok szubjektívek, biztos lesz olyan amiben nincs igazam, vagy rosszul tudok. Terápiának jó.

Friss topikok

  • Hiszékeny: "Nincs program, nincs terv, még ígéretek sincsenek, semmi sincs a baloldalon, csak a marakodás,"..... (2013.09.09. 11:44) Kéne a hatalom mi?
  • lobster thermidor: Szeretnénk mi egy ilyen szörnyű véget! (2012.10.02. 09:13) Az APPLE végnapjai
  • Szúrófény: Trockíj jövőképe! Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903 Ön a pártot a proletáriátus helyébe... (2012.08.31. 13:44) Bukás, vagy siker? Mit nevezne a bal oldal sikernek ha nem ezt?
  • Szúrófény: Tévedésből jelentjük Tévedés: hatalmas, mondhatni határtalan terület, óriási lehetőségekkel. Tala... (2012.08.31. 13:41) Gyilkosságlimit
  • Szúrófény: „Nemzeti bűneinket, e századokon átburjánzókat négy bokoraljban mutatja Széchenyi. Az elsőhöz a hi... (2012.08.31. 13:38) Gyűlölni a saját magyarságunkat = NEM MENŐ

K&H marketing

2010.11.23. 17:14 butter-k

Biztosan sokan sok helyen megemlékeztek már a K&H zseniális marketingtevékenységéről,ami persze engem nem gátol meg, hogy én is megtegyem.

Hogyan történhet meg, hogy egy profitorientált vállalat,a KBC bank leánybankja megengedheti magának azt, hogy ÉVEK ÓTA dilettáns barmok irányítják a reklámtevékenységét. Hogyan eshet meg, hogy ÉVEKEN keresztül nézetik az áldozatokkal a igénytelen, ostoba, otromba, semmitmondó reklámfilmjeiket, két kézzel szórva a pénzt a médiába, gondolom a briefeken "kampányként" aposztrofálva az a híg szart amit évek óta beleöntenek a nappalimba.


Először volt a kalapos király  Jamiroquai kíséretében, ezzel elérve, hogy Dance című szám ebben az országban tömegoszlató fegyverré vált.Ember nem maradt aki ne mérhetetlen dühöt érezne a mikor meghallja hogy:

Dance! Whooo! 
Nothing left for me to do but dance 
All these bad times I'm going through 
Just dance! 
Got canned heat in my heels tonight, baby... 
Whoooooo ohhh

Mindegy, elmúlt, túléltük.
Mindenki reménykedett, hogy azért szűnt meg mert felvettek a céghez egy frissdiplomás bölcsészt, aki  valahogy megpuccsolta a marketingrészleget és elégette az eddigi döntéshozók diplomáját, és száműzte őket vízkő exet árulni.

De nem, megint igazolódott a régi tétel, mindig lehet rosszabb, most van nekünk egy kibaszott menő manónk.Aki a az eddigi Dance felütés helyett most azt üvölti a normál hangerő másfélszeresén a reklámblokk legelején hogy: 
AAAAUUUGHHAGUUHBLAGYBLAGYGGHJKMM tényleg...itt volt az ideje hogy leváltsuk a kalaposokat egy Down Kóros rajzfilmfigurára.
Ez aztán öregbíti a bankot, profizmust sugall, és megbízhatóságot, megmutatja, hogy miért érdemes odavinnem a pénzemet.SZÁNALOM.

Persze a K&H így is nyereséggel zárja az évet, ott nem volt válság, ha nő a márka elutasítottsága emelnek még egy kis kamatot, és így még a nyugdíjig is kihúzhatja az dilettáns barom aki rábólint immáron a második olyan kampányra aki szétfloodolja minden magyar ember estéjét.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napimorgas.blog.hu/api/trackback/id/tr482468345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

La nina · http://lanina.blog.hu/ 2010.11.24. 22:00:22

Barátom a K&H-ban dolgozik (mentségére szóljon, informatikusként), de minden egyes alkalommal majdhogynem sikoltva kapcsolta ki/el a tévét, amikor felhangzik, hogy DANCE! Utána, a kalap-királynál csak hangosan anyázott, most viszont, valahányszor felhangzik az ALABUGYUTYUBALALGYUBUBUTYUBIBÁGYU!!! közli velem, hogy ha ennél is alacsonyabbra süllyednek a marketingesek, otthagyja a céget és szerinte ez az álláspontja a legtöbb munkatársának. Szóval nem csak a külsősök vannak kiakadva Menő manóra.

Mr. Waszabi 2011.01.29. 04:12:18

Van erre egy jobb és vidámabb módszer, egy másik bankreklámból: fülére teszi a kezét és azt hadarja hangosan: papapapapapa:) Mindjárt nem látja olyan sötéten a világot...én kipróbáltam, az élet bármely területén elkomolytalanítja az épp fájó aktualitást - bárki számára:)
süti beállítások módosítása